Diagnosztizáló üzemmód

(szabad fordításban)

A diagnosztizáló üzemmódot saját felelőségedre használd!

Lehetséges a szenzorok kimenő adatainak megfigyelése, vagy az indítószerkezet aktiválásnak ellenőrzése anélkül, hogy mérőeszközhöz csatlakoznánk, a kijelző normál üzemmódról diagnosztikus üzemmódra való átállításával.

A diagnosztizáló üzemmód indítása:

 1. A főkapcsolót állítsd „OFF” állásba, és állítsd a motor leállító gombot „OFF” helyzetbe.
 2. Az üzemanyag pumpát csatlakoztasd le.
 3. Ezzel párhuzamosan nyomd meg, és tartsd lenyomva a „SELECT” és a „RESET” gombokat, a főkapcsolót állítsd „ON” állásba, és továbbra is tartsd lenyomva a gombokat legalább 8 másodpercig. Megjegyzés: A kijelzőn minden jelzés el fog tűnni, kivéve az órát és a kilométer-számlálót. A „diAG” felirat megjelenik az LCD kijelzőn.
 4. Nyomd meg a „SELECT” gombot, és válaszd a „Co” üzemmódot a CO beállításához, vagy a „diAG” módot a diagnosztizáló üzemmódhoz.
 5. A „diAG” mód kiválasztása után párhuzamosan nyomd le a „SELECT” és a „RESET” gombokat legalább 2 másodpercig, hogy végbemenjen a kiválasztás.
 6. Válaszd azt a kódszámot, amely ahhoz az eszközhöz illik, amit a „SELECT” és „RESET” gombok lenyomásával megerősít a hibakód. Megjegyzés:
  A hibakód az LCD kijelzőn jelenik meg (01-70).
  − Hogy csökkentsd a kiválasztott kódszámot, nyomd le a „RESET” gombot. Legalább 1 másodpercig tartsd lenyomva a „RESET” gombot, hogy automatikusan csökkented a kódszámokat.
  − Hogy növeld a kiválasztott kódszámokat, nyomd le a „SELECT” gombot. Legalább 1 másodpercig tartsd lenyomva a „SELECT” gombot, hogy automatikusan növeld a diagnosztikus kódszámokat.
 7. Ellenőrizd a szenzor vagy az indítószerkezet működését
  - Szenzor működés
  A működési körülményeket figyelő szenzor adatai a kilométer számlálónál jelennek meg az LCD kijelzőn.
  Indítószerkezet működése
  A motorleállító gombot állítsd „ON” állásba, hogy működésbe hozd az indítószerkezetet.
  • Ha a motorleállító gomb már „ON” állásban van, állítsd „OFF”-ba, majd ismét „ON”-ba
 8. Állítsd a főkapcsolót „OFF” állásba, hogy leállítsd a diagnosztikus üzemmódot.

 

A diagnosztizáló üzemmód használata részletesen le van írva a szervízkönyvben, ábrákkal illusztrálva, hibakódok feltüntetésével.